За дотриманням гігієни на бійнях слідкуватимуть кваліфіковані держветінспектори

17 липня 2015 10
Невдовзі, за інформацією Держветфітослужби, надходження, розбирання та обвалювання продукції первинного виробництва тваринного походження на бійнях, гуртівнях та потужностях із розбирання та обвалювання м’яса буде здійснюватися лише за обов’язкової присутності державного інспектора

Невдовзі, за інформацією Держветфітослужби, надходження, розбирання та обвалювання продукції первинного виробництва тваринного походження на бійнях, гуртівнях та потужностях із розбирання та обвалювання м’яса буде здійснюватися лише за обов’язкової присутності державного інспектора, який має відповідну кваліфікацію та ветеринарну освіту, або уповноваженої особи.

Зокрема, таку вимогу встановлює Закон України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» від 22.07.2014 № 1602-VII, який набере чинність з 20.09.2015.



Підписка на новини

Підпишіться на розсилку, аби не пропустити жодної важливої та цікавої новини. Це БЕЗПЛАТНО. Ми триматимемо вас в курсі всіх податкових подій!

Освітні заходи

Освітні заходи

Перевірте свої знання та здобудьте нові

Взяти участь

Інтернет-магазин

Інтернет-магазин

Скористайтеся найбільш вигідними пропозиціями щодо передплати і станьте нашим читачем просто зараз

Живе спілкування з редакцією



© Головбух, 2017. Усі права захищено

Повне або часткове копіювання будь-яких матеріалів сайту, цитування, публікація їх анотованих оглядів допускаються лише з письмового дозволу редакції сайту

Тижневик «Головбух», свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації КВ № 11678-549 ПР від 30.08.2006

Журнал «Головбух: праця та зарплата», свідоцтво про державну реєстрацію друкованого засобу масової інформації КВ № 14961-3933 ПР від 05.03.2009


  • Ми в соцмережах
Коте теж здивований, але…


він знає, що зареєструється і скачає файли.
57 секунд на реєстрацію – і Ви теж зможете скачувати необхідні документи, форми, зразки тощо



У мене є пароль
нагадати
Пароль надіслано на пошту
Ввести
Я тут вперше
на реєстрацію знадобиться лише 57 секунд
Введіть ел. пошту або логін
Неправильний логін або пароль
Неправильний пароль
Введіть пароль